Het huisje


We hebben het huisje, dat ooit bedoeld was voor de opslag van wijn,  olijfolie en fruit, tot een geriefelijk vakantieverblijf verbouwd.
Aan de voorkant, onder een bloemenzee,ligt een klein terras, met uitzicht op het hoger gelegen dorpje Motta Camastra.  




Aan de achterkant ligt een met druiven begroeid terras met zicht op grote cactusformaties. Het terras is helemaal afgeschermd van de andere bebouwing en tuinstoelen, ligstoelen en parasol zijn aanwezig. Onze tuin, één hectare groot, staat volledig tot je beschikking en biedt veel zomerfruit en groenten waarvan je naar hartenlust mag plukken. Het huisje is ruim genoeg voor een klein gezin, het bestaat uit: een keuken annex woonkamer met een open haard, twee ruime slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met een douche, toilet en wastafel. Warm- en koud stromend bronwater uit de onderaardse rivier.
Het huisje is voorzien van internet (WIFI). 
De bedden zijn opgemaakt, handdoeken en theedoeken zijn er ook. We hebben het huisje helemaal laten begroeien met druivenranken en lichtblauwe Plumbago. Naast het huis staat een schuur annex garage voor de Driewieler Piaggio waar Pippo de groenten en het fruit mee vervoert. Vanaf ons land kan je naar beneden wandelen naar de rivier. 
Achtertuin
 Piaggio met groenten.

Pippo aan het werk











Email : huisjeboerenland@gmail.com

Caroline Truscello, 0039-3397135738



Reacties

Populaire posts